Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-live.nl


  Live waarzegsters uit Nederland geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Nederland geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met waarzegster Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegster Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Dankjewel Beau dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.




Ervaring van Trudy met waarzegster Beau   Ervaring van Trudy met waarzegster Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Julia
  Ervaring met waarzegster Julia
  Wowwww Juliaaaa krijg je niet te pakken maar je hebt weer gelijk gehad ik heb de baan. En inderdaad ze gaan me de kans geven om mij te ontwikkelen, je zag een kans en kreeg als feedback dat ze mijn persoonlijkheid aantrokken ondanks geen ervaring.wowwwwww .. Ik kan niet meer zonder je hoop je snel te spreken. Xxxx.




Ervaring van R met waarzegster Julia   Ervaring van R met waarzegster Julia   Ervaring van R geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  Weer een goed gesprek gehad met haar over wat mij bezig hield. Gaf mij inzichten in mijn denkvermogen en gevoel hierbij.




Ervaring van Ellen met waarzegster Maakali   Ervaring van Ellen met waarzegster Maakali   Ervaring van Ellen geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Julia
  Ervaring met waarzegster Julia
  Lieve Julia,
Ik heb gisteren gesproken over mijn werk. Jij zei letterlijk het zal mij niet verbazen als je morgen een bericht gaat krijgen dat je aangenomen bent. Niet te geloven maar krijg vanmiddag een telefoontje dat ik mag beginnen. Wat heb jij een mooie gave, overal heb je een antwoord op. Nogmaals dank je wel spreek je snel. Dikke kus Linda.




Ervaring van Linda met waarzegster Julia   Ervaring van Linda met waarzegster Julia   Ervaring van Linda geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met waarzegster Sara   Ervaring van M. met waarzegster Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Hi Joke, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegster Joke   Ervaring van M met waarzegster Joke   Ervaring van M geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Een leuke en lieve en geduldige dame. Ze is heel eerlijk en legt je alles uit. Het was een bijzondere ervaring en ze zat er helemaal op met haar uitleg. Speciaal leuk en zeker de moeite.




Ervaring van Ruby red met waarzegster Negilia   Ervaring van Ruby red met waarzegster Negilia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Goedenmiddag Lola je had inderdaad gelijk we zijn weer bij elkaar. En alles is weer goed tussen ons heel erg bedankt je heb me erg geholpen. Vriendelijke groetjes Stella.




Ervaring van Stella met waarzegster Lola   Ervaring van Stella met waarzegster Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met waarzegster Lola   Ervaring van Liefje met waarzegster Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Laatste dagen vaak met jou gesproken over mijn relatie waarin jij het positief ziet liggen en ik het totaal niet zo voelde. Dus ik ben blij dat het zo in het vooruitzicht ligt. Dit weekend zou voor hem een verandering moeten zijn omdat hij nu mijn andere kant heeft gezien. Ik zal rekening houden met de drukte van zijn werk maar probeer erop te vertrouwen dat hij gaat doen wat hij heeft beloofd. Ik hoop dat het idd over 2 a 3 weken heel anders is dan nu. Je weet dat je vandaag een glimlach op m,n gezicht heb gekregen. Liefs.




Ervaring van E met waarzegster Nellekke   Ervaring van E met waarzegster Nellekke   Ervaring van E geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met waarzegster Gazali   Ervaring van Martine met waarzegster Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom3 en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met waarzegster Lola   Ervaring van Liefje met waarzegster Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Ik heb Kiki weer mogen spreken en haar inzichten zijn zo mooi en zuiver dat ik daar stil van werd. De voorspellingen die zij een tijd geleden heeft gedaan blijft zij nog steeds bevestigen. Kiki, je bent een mooi mens.




Ervaring van Ineke met waarzegster Kiki   Ervaring van Ineke met waarzegster Kiki   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Ik ben altijd weer blij als ik met Karlien gesproken heb. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je werk Karlien en dat je mij nog regelmatig even op het goede spoor kan zetten. Ik ben blij met je.




Ervaring van Richard met waarzegster Karlien   Ervaring van Richard met waarzegster Karlien   Ervaring van Richard geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Bedankt voor de inzichten over mijn werksituatie. Het heeft mij enorm geholpen. Ik bel je binnenkort om verder te praten.




Ervaring van Ine met waarzegster Evs   Ervaring van Ine met waarzegster Evs   Ervaring van Ine geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Bedankt Negilia voor een fijn gesprek.




Ervaring van Medley met waarzegster Negilia   Ervaring van Medley met waarzegster Negilia   Ervaring van Medley geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Faith
  Ervaring met waarzegster Faith
  Wauw dank je wel lieve Faith voor je eerlijke reading maar vooral voor hoe je me uit een situatie gecoachd hebt. Ik zat letterlijk vast in mijn denkpatroon en mijn overtuigingen, daar heb je me volledig uitgehaald.
ik ga zeker aan de slag met de tools die je me gegeven hebt en laat snel weer van me horen.
dank je wel Faith en tot snel

groetjes D.




Ervaring van D met waarzegster Faith   Ervaring van D met waarzegster Faith   Ervaring van D geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine met waarzegster Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique ik heb jouw gebeld over mij en virgil. En mijn moeder susanne heb je ook gesproken. Mocht alles uitkomen wat je hebt voorspelt dan bel ik je zelf terug.

Je bent echt een geweldige vrouw om mij te praten. Groetjes vanessa .




Ervaring van Vanessa en virgil met waarzegster Monique   Ervaring van Vanessa en virgil met waarzegster Monique   Ervaring van Vanessa en virgil geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met waarzegster Monique   Ervaring van Liza met waarzegster Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Negilla net gesproken ze heeft me geholpen uit me twijfels en eruitgehaald wat ik dacht, hartelijk dank.

Fajalobi.




Ervaring van Fajalobi met waarzegster Negilia   Ervaring van Fajalobi met waarzegster Negilia   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Wat ben je goed zeg. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sandra met waarzegster Louisa   Ervaring van Sandra met waarzegster Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Beste Dirk, ik heb u afgelopen woensdag gesproken over mijn situatie met M, al de goede voorspellingen die u heeft gegeven zijn kort erna uitgekomen, ik was echt heel verbaasd erover dat alles gewoon klopte wat u mij heeft verteld en wat een begripvolle en ervaren man bent u, een topmedium dus, dank u wel voor alles.




Ervaring van N met waarzegster Dirk   Ervaring van N met waarzegster Dirk   Ervaring van N geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Bedankt weer voor vandaag lieve Louisa. Als ik iemand vertrouw hier dan ben jij het. Je zat al zo vaak goed met een andere kwestie in mijn leven, wat ik nu gelukkig afgesloten heb. Ik hou je op de hoogte en als ik iets hoor, dan zal ik het je laten weten. Louisa is toegankelijk en geen vraag is te gek. En gewoon een ontzettend eerlijk en lief mens om mee te praten. Heel veel liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met waarzegster Louisa   Ervaring van stefanie met waarzegster Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Zeer prachtige Reading en komt zeker overeen met de huidige situatie.

Sterk.

Bedankt.




Ervaring van Romeo met waarzegster Negilia   Ervaring van Romeo met waarzegster Negilia   Ervaring van Romeo geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laaya
  Ervaring met waarzegster Laaya
  Wauw alles klopt wat Laaya zegt en ziet.
Tot in details.
Ze is ongelooflijk goed.
Dankjewel Laaya voor jouw mooie Reading.
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Laaya   Ervaring van Anoniem met waarzegster Laaya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Zojuist een reading gehad met deze geweldige mevrouw. Er is me een hoop duidelijk geworden, om diverse dingen. Ik ga haar zeker terug bellen.
En is zeker een aanrader.
Een warme groet en veel liefs van Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegster Negilia   Ervaring van Suzanne met waarzegster Negilia   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Deze engel is echt een topper.
Zoveel al geholpen, zoveel al voor ons gedaan, zoveel al uitgekomen.
Diepe buiging lieve Joke.




Ervaring van M.H. met waarzegster Joke   Ervaring van M.H. met waarzegster Joke   Ervaring van M.H. geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Emerald
  Ervaring met waarzegster Emerald
  Lieve Emerald, zojuist met jou gesproken.
Je vertelde zoveel rake dingen TOP.
Je bent een echt een lieverd en rustig, je luistert goed.
Daar wil ik je nog een keer voor bedanken.

Liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met waarzegster Emerald   Ervaring van Daphne met waarzegster Emerald   Ervaring van Daphne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha ik heb enorme bewondering voor jouw als persoon en capaciteiten waar ik dankbaar voor ben er gebruik van te mogen maken. Ik voel me begrepen en gehoord en je gaat gelijk krijgen dat weet ik zeker. Je hoort nog van me. Liefs M.




Ervaring van Manuela met waarzegster Isha   Ervaring van Manuela met waarzegster Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anitta
  Ervaring met waarzegster Anitta
  DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Anitta   Ervaring van Karin met waarzegster Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Merel
  Ervaring met waarzegster Merel
  Merel u voelt het fijn aan ga er zeker opletten niet teveel vertellen. En laat alles op me af komen. Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegster Merel   Ervaring van Rita met waarzegster Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Hoi Anouk, soms is het eng (haha) hoe juist je alles ziet en kan vertellen. Wat ik moeilijk kon geloven daar heb je nu ook gelijk gekregen. Thx voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Niamh
  Ervaring met waarzegster Niamh
  Beste Niamh,
Ik heb je nu in totaal 3x gesproken. Gisteren voor het laatst (klassenavond). Je bent een heel fijn medium en een goede. Gisteren is het trouwens goed gegaan. Hij stond ineens achter me. Heb hem totaal genegeerd. Dankjewel voor je gesprekken. Bel zeker nog terug.
xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Niamh   Ervaring van Karin met waarzegster Niamh   Ervaring van Karin geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-live.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden