Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-live.nl


  Live waarzegsters uit Nederland geven live advies
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Nederland geven live advies en live hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Nona-Yo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-live.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Een lieve en aangename dame die veel wist te vertellen zonder dat ik zaken had aangegeven. Eerlijk en to the point.




Ervaring van Ruby red met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ruby red met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ruby red geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo bedankt je bent echt een Topper.
Je voorspelling is uitgekomen. Bedankt voor de positieve en inspirerende woorden en ik weet zeker dat het helemaal goed zal komen.
Groetjes.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Topper op de lijn. En ze is ook lief en vriendelijk, fijn om met je te praten. Tot gauw.




Ervaring van Wendy met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Wendy met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Ik heb een zeer leuke en fijn gesprek gehad met Nona-Yo. je voorspelde me dat het gaat goed komen tussen mezelf en mijn vriend. ik wacht vol spanning de uit komst af, je bent zeker meer dan 5 sterren waard en zoals ik beloof bel ik je volgende weekt terug op hoe het contact verlopen is. Je bent super in wat je doet en eerlijk.

Groetjes.




Ervaring van Leyla met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Leyla met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Leyla geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Hoi Nono jo helaas tekort sorry.
wat je tot nu toe vertelde klopt.
Ik houd je op de hoogte.
Dankje wel voor de moeite

liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Daphne met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Beste Nona, ik wil je laten weten dat jouw voorspelling is uitgekomen. X.




Ervaring van Des met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Des met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Des geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Al meerdere keren met deze top vrouw gesproken. Tot nu toe wat ze gezegd heeft, alles is uitgekomen. Ze is eerlijk, oprecht en straight to the point. Ook fijn als persoon en kan echt alles tegen haar zeggen. Kortom ze is zeker de moeite waard voor een consult.

Heel veel liefs en een warme groet,
Suzanne.




Ervaring van Suzanne met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Nel met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Lieve, eerlijke vrouw die wat ze voelt onderbouwt met de kaarten. Vertelt rustig, met aangename stem en interageert op een correcte manier. Heb al velen op de lijn gecontacteerd maar Nona-Yo voelt onmiskenbaar oprecht en begaan aan. Daarom ook dat ik gewoon de behoefte voel om dit even te laten weten, wat ik anders eigenlijk nooit doe. Haar begaanheid voel je van haar afstralen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij dit met volle overtuiging doet. Ik kan alleen maar hopen dat zij op deze lijn aanwezig blijft want mij zal ze zeker nog terug horen. Daarom van mijnentwege een hele oprechte dankjewel. W.




Ervaring van W. met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van W. met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van W. geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Lieve nona-yo

We hebben gisteren laat nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in.

Bedankt.
Meisje van de bulldog.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Ik heb je gesproken ivm vermist huisdier. je had gelijk. de dag dat ik je belde kwam hij terug, je zei ook vandaag is hij terug en klopte ook. Hierbij de beloofde recensie. Dankjewel.




Ervaring van Stella met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Stella met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Stella geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Zonder informatie wist Nona-Yo mij van alles te vertellen en het klopte helemaal, was er sprakeloos van. Een lieve en integere vrouw zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van I met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van I met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van I geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, ik vind je echt heel erg goed. Je voelt dingen goed aan, en kunt het goed uitleggen. En dat ook nog eens snel. Mijn complimenten. Bel je zeker een keer terug. Voor mij ben je absoluut een aanrader.

Dankjewel. Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Karin met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Dankjewel. Hele goede reading.

Liefs v.




Ervaring van V met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van V met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van V geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Nona-Yo dank je wel voor je spontaniteit.
Je kunt heel goed invoelen en het klopt helemaal wat je me verteld.
Wauw wauw wauw zo'n gevoel heb ik bij je.
Zonder zelf iets te zeggen wist je heel goed waarover het ging daarvoor een dikke pluim.
Zeker tevreden Leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Hoi Nona-yo

Ik heb jou net gesproken en was je zei klopte helemaal. Ik ben wel blij met het vooruitzicht dat er terug een beter contact komt.
Nona-yo is een heel fijne vrouw met een rustige en zachte stem. Ik bel jou zeker nog. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van rita met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van rita geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het aanvoelen van een persoon, ik moest bijna niets zeggen. Wat zij allemaal verteld klopt volledig in lijn huidige toestand. Dus bij deze wil ik jullie aanraden om haar eens te bellen, ze is de moeite waard. Groetjes Nadine.




Ervaring van Nadine met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Nadine met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Nadine geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Wat een prettige reading heb ik van haar gehad. Wist alles wat er speelde te benoemen en gaf een duidelijk beeld van de situatie. Ik ga je zeker weer eens bellen. Bedankt.




Ervaring van Ikke met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ikke met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Ikke geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-live.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-live.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-live.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-live.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden